Gateway to the Breede Valley

Digital migration

February 3, 2022

Do not be caught off-guard! At a certain point, the analogue signal for TV reception will be switched over to digital reception. If you do not have the correct decoder, you will not be able to watch your favourite programs anymore. Government is subsidising decoders for households with a combined income of less than R3500. Please see the attached posters with all the information and contact the numbers given on the posters.

 

Moenie aan die slaap gevang word nie! Op ‘n seker stadium gaan die analoog-sein vir TV opvangs vervang word deur digitale seine. As jy nie die regte dekodeerder het nie, sal jy nie meer jou gunsteling programme kan kyk nie. Die regering subsidieer dekodeerders vir huishoudings wat saam minder as R 3500 inkomste het. Sien asseblief die plakkate hierby aangeheg en kontak die nommers soos aangegee.

 

Afrikaans Qualifying Criteria Leaflets 1

English Qualifying Criteria Leaflets 2

IsiXhosa Qualifying Criteria Leaflets 7

    Last modified: February 3, 2022